Over Ons

Koop, verkoop of tranformeer
uw vastgoed met BRAM.

” HOME IS WHERE OUR STORY BEGINS “.

LIEFDE VOOR VASTGOED

Bij BRAM. vastgoed zitten wij nooit stil. Dagelijks, wereldwijd en vooral buiten de grenzen van onze eigen branche kijken wij voortdurend naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij zijn altijd bezig met innoveren en het opdoen van inspiratie om dit te vertalen naar nieuwe aankoop of verkoop strategieën. Zodat jouw huis of vastgoed overal en altijd onder de aandacht wordt gebracht.

Omdat wij constant creatief denken, bruisen wij altijd van energie en ideeën om aankoop of verkoop strategieën te bedenken en te maken die het beste past bij jouw huis of vastgoed. En omdat wij toch altijd bezig zijn, publiceren we deze ontwikkelingen op onze website of onze social media.

OUT OF THE BOX denkwijze

Wij hebben een grote dosis creativiteit, lef en een open vizier. Dit zorgt ervoor dat wij kansen zien, waar andere problemen zien. Als wij een verlaten gebouw zien op een mooie plek in de stad, zien wij een kans om dit te transformeren tot unieke lofts. Als wij een oud huis bezoeken zien we de mogelijkheden om dit aan te passen naar de eisen van nu. Voor BRAM. schuilt in ieder gebouw een enorm potentieel. Wij kunnen door ruimtes heen kijken en zien al helemaal voor ons hoe het kan worden en wie er gaat wonen.

Ieder gebouw heeft zijn eigen mogelijkheden en kansen en bij BRAM. zien we dan de kans om het verschil te maken.

Uw Vastgoed Dokter

Onze liefde voor vastgoed in combinatie met onze grote dosis creativiteit zorgt ervoor dat wij mogelijkheden in gebouwen zien waar je vaak niet aan zult denken. Veel kantoorgebouwen staan al jaren leeg en ook steeds meer winkels sluiten hun deuren zonder opvolger. Soms is een grondige renovatie nodig, maar vaak gaat het ook over functieveranderingen, omdat een gebouw niet meer aansluit bij de huidige eisen van wonen, werken en winkelen of verblijven.

Als een vastgoeddokter kunnen wij bij BRAM. met ons netwerk van specialisten vanaf het eerste idee multidisciplinair werken aan de meest complexe transformaties, zodat ideeën ook realiteit kunnen worden.

90

PROJECTS COMPLETED

50

WEB AWARDS

120

HAPPY CLIENTS

250

CUPS OF COFFEE

HEEFT U VRAGEN OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

U wilt direct contact met ons opnemen? Graag! Stuurt u uw vraag. Dat kan hieronder. Wij beantwoorden u zo snel en accuraat mogelijk.

    Compare

    Enter your keyword